Vorsselmans BVBA

Tel: 03 500 03 76
Beveilig uw woning of bedrijf

Hek automatiseren in Antwerpen: ontmoedig inbrekers!

Ooit al eens oog in oog gestaan met een inbreker? Hopelijk niet! Om dit extra te voorkomen kunt u opteren voor de plaatsing van een volledig geautomatiseerd hek. Of laat uw bestaande hek automatiseren in Antwerpen!

Wij voeren snel en vakkundig alle plaatsingswerken uit voor diverse soorten hekwerken, gaande van houten tot metalen hekken. Ook onze service na verkoop is van uitmuntende kwaliteit. Wij staan steeds paraat om u te helpen bij elk probleem, zodat u zeker bent van een perfecte werking van uw hek of poort.

Uw veiligheid en privacy garanderen is onze prioriteit. Zorgen voor een poort die niemand ongewenst binnen laat, hoort hier dan ook zeker bij. Het gebruik van een manueel hek is hierbij een optie, maar een geautomatiseerd hek biedt uiteraard veel meer voordelen. Vooral bij schuifhekken kan het gewicht van het hek nogal een rol spelen omdat niet iedereen even krachtig genoeg is om dit zware gewicht probleemloos te verplaatsen.

Trek, duw of sleur u niet te pletter maar laat uw hek automatiserenin of rond Antwerpen door een specialist ter zake.Wij komen graag langs met de nodige informatie om u een makkelijk handelbaar en volledig hek voor te stellen en een passende prijsopgave te maken.