Vorsselmans BVBA

Tel: 03 500 03 76
Sterke en perfect geïsoleerde garagepoorten

Garagepoort Hörmann, Garvo, Seip, Novoferm: Vorsselmans is uw specialist!

Ieder type garagepoort dat bij ons wordt verkocht is steeds van het merk Novoferm of Garvadoors, met automatisatie van Seit.

Deze kwaliteitsvolle merken beschikken allemaal over de gecertificeerde attesten qua veiligheid en degelijkheid en zorgen dus voor een schitterende vernieuwing van uw poort. Onze poorten gaan een leven lang mee en zijn met automatisatie bovendien van alle gemakken voorzien. Kies voor een besturing op afstand met klavier of afstandsbediening en sta nooit meer in de kou te wachten op uw poort!

Ontdek ons ruim gamma in onze showroom of kom langs en vraag meer informatie betreffende iedere garagepoort die wij hebben van Novoferm, Garvadoors. Ontdek daarnaast onze automatisatiesystemen van Seit.

Wij zijn gesloten op woensdag, maar op elke andere dag kunt u vrijblijvend een bezoekje brengen aan onze showroom om onze diverse artikelen en merken van dichtbij te bekijken.

 

Hebt u geen tijd tijdens de normale openingsuren langs te komen? Bel ons en wij passen ons volledig aan uw agenda aan. Zo kunt utoch uitvoerig uw wensen doorgeven en kunnen wij voor u op zoek naar de meest geschikte garagepoort, met of zonder automatisering.