Vorsselmans BVBA

Tel: 03 500 03 76
Koop de voor u meest geschikte garagepoort!

Garagepoort kopen in Antwerpen? Kies voor een expert ter zake!

Wie een garagepoort wil kopen regio Antwerpen staat vaak voor een moeilijke keuze. Welk soort poort is het meest geschikt voor uw woning? Wil u een manuele of een automatische poort? Wat is uw beschikbaar budget? Allemaal vragen die een grote rol spelen bij het maken van de juiste keuze.

Op al deze vragen helpen wij graag om een passend antwoord te vinden. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij perfect inschatten wat uw vereisten zijn voor een garagepoort aan uw woning.

Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren wij graag naar uw wensen zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. In onze showroom vindt u veel verschillende garagepoorten, zodat u een beter beeld hebt op hetgeen wij allemaal bieden.

Onze huismerken: Novoferm en Garvo-Doors, zijn beide topmerken op vlak van garagepoorten. Het gamma dat wij aanbieden is dan ook zeer ruim, zodat een garagepoort kopen voor uw woning regio Antwerpen oneindig veel mogelijkheden biedt.

Ook voor automatisatie kunt u bij ons terecht. We leven namelijk in de 21ste eeuw, zodat u niet manueel meer hoeft te trekken aan die poort maar alles perfect automatisch kan laten verlopen.

Bel ons meteen voor een afspraak of kom langs tijdens onze openingsuren en ontdek het ruimste gamma garagepoorten dat u zal vinden in en rond Antwerpen.