Vorsselmans BVBA

Tel: 03 500 03 76
Automatisatie van alle poorten en hekken

Garagepoort laten automatiseren in Antwerpen?

Vorsselmans zet comfort en gemak voorop!

Ergert u zich ’s ochtends aan die garagepoort die nog open en dicht moet voor u naar uw werk kan? Moet u vaak in de regen of kou naar buiten om de poort open te maken of te sluiten? Met een geautomatiseerde poort is dit allemaal verleden tijd. Bovendienvermijdt u zo ook de fysieke last die voor sommige mensen met gezondheidsproblemen serieuze gevolgen kan hebben.

Bespaar uw lichaam deze inspanningen en laat uw garagepoort automatiseren door Vorsselmans uit Antwerpen, een erkend bedrijf met jarenlange ervaring in garagepoorten en hekken.

Zowel voor de automatisatie van kantelpoorten als van sectionale poorten en hekkens kunt u bij ons terecht. De werking van onze Seip-systemen is zeer makkelijk en ook de veiligheid is steeds volledig gegarandeerd.

Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal en ontdek hoe makkelijk het is om uw garagepoort te laten automatiseren door ons ervaren team in Antwerpen.

Wij zetten de voordelen van automatisatie nog eventjes op een rijtje:

  • Automatisatie van poorten is ideaal voor mensen met rugklachten of andere fysiekeproblemen
  • U kunt meteen binnenrijden, dus bij slecht weer hoeft u niet langer in de kou of de regen te staan wachten tot de poort open is
  • Onze systemen zijn toepasbaar op bestaande garagepoorten
  • Een afstandsbediening of klavier: alles is perfect mogelijk.

Kom vrijblijvend langs en u zult nog meer overtuigd zijn van het gemak van een geautomatiseerde poort!